Bústia de sugerències

Des del Club Alpí Gandia i amb el recolçament de l’Ajuntament de Gandia, volem aportar el nostre granet de sorra a l’esport de muntanya en la nostra ciutat. Per aquest motiu hem obert una BÚSTIA de QUEIXES I SUGGERIMENTS des d’on, amb el màxim respecte i imparcialitat, pugueu expressar-vos lliurement.
Si vos agrada l’esport i la natura, des d’aquest formulari podeu deixar la vostra opinió, queixa o suggeriment sobre les necessitats, deficiències i en general sobre qualsevol aspecte que considereu important per a la millora de la pràctica esportiva a la nostra ciutat.
Nosaltres, com a entitat esportiva amb més de 25 anys d’experiència, farem arribar a l’administració totes les vostres opinions per tal de conscienciar, en la mesura del possible, els nostres representants polítics i contribuir així, entre tots, a fer de Gandia un referent en quant a l’esport de muntanya i cura de la natura es refereix.
També podeu fer un comentari com a usuaris registrats en la web. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Opinió, suggeriment o denúncia

Los datos personales facilitados al Club Alpí Gandia desde este formulario o a través de correo electrónico son absolutamente confidenciales. El Club Alpí Gandia los utilizara única y exclusivamente para tramitar tu solicitud de inscripción o hacerte llegar información de tu interés relacionada con las actividades que organiza. En cualquier momento puedes acceder a ellos, solicitar su rectificación o, en su caso, cancelarlos conforme a lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Caracter Personal.
Deja una Respuesta

Debes estar identificado para dejar un comentario. Identifícate »