El diumenge 13 va ser la treva a uns dies grisos i doblement tristos…ja sabeu per qué.

Ens va eixir un dia que no podiem desaprofitar, Així que ens vam anar a fer el, tan ansiat per mi, Benicadell. A les 8.30 ja estavem direcció a Beniatjar. En quant vam aparcar el coxe creuarem el poble i ja estavem, sense presa, però sense pausa pujant. Per el camí ens trovarem a una xica, dos xics i com no un gos que eren també de Gandia. La llum, el sol i les vistes eren espectaculars.

Al arrivar al punt on pots arrivar a la nevera o al cim, vaem decidir anar primer al cim, on esmorzarem despres de destrepar fins una petit plà on ademés de les vistes i el calor del sol(era el costat on no bufava el vent), vam gaudir de la companyia del pardalets que es menjaven els trosets de pa que no vaig poder remediar donar-los.

Després de la típica foto junt al piló, el xic que ens va fer la foto ens va comentar una ruta que es convertiría des de aquell moment i per al pròxim dissabte en el nostre proxim destí: El Montcabrer des de Pego. S’apunteu??? ;)

Abans de baixar definitivament ens arrimarem a la nevera i alli, Borja sentat al piso i jo xitada tan ricament cara a sol, pasarem uns minuts aprofitant el silenci que ens ofería aquell lloc.

Una ruta per a repetir!!!!

4 Respuestas a “Lo promés es deute, Vicent!”
 1. malonda dice:

  … cuando tenga un rato bajaré la resolución de los posters, no me había dado cuenta, Sorry.

 2. vico dice:

  bonita actividad, que decias de las fotos ?? a mi mas que fotos me daba la impresion que eran posters, megagigantes, tendra esto algo que ver con el complejo de las bajitas ?? :-P . Enga que es broma , muy bonito todo, hasta el modelo ese que te acompaña, ale nos vemos por el club.

 3. malonda dice:

  No et preocupes Núria, ja està arreglat lo de les fotos … La ruta te molt bona pinta!

 4. Nuria dice:

  Es la meua primera volta, així que imagine que tindré disculpa per lo desastroset de les fotos, colocades sense ordre de ningún tipo. Espere, a la pròxima, aclarirme millor. :)

 5.  
Deja una Respuesta

Debes estar identificado para dejar un comentario. Identifícate »