Un dia d’escalada a Terradets, 12 hores sense parar pujant i baixant, molta gent i bona companyia. Un temps que no prometia ni una hora bona i tanmateix ens va deixar, solet de tant en tant. Els peus castigats de tant de regleteo i els braços descansats, al contrari que en Riglos. Heu perdut una activitat fantàstica, però Terradets encara està per a qui vulga probar la seua delicada i cómoda escalada. Us esperem al Rally del Penyal.

3 Respuestas a “Rally Terradets I”
 1. Rafa dice:

  Molt “guapes” les fotos.

 2. vico dice:

  ufff pedazo de tapia, aisss se me cansa el cuello solo de mirarla.
  A ver si nos vemos en el peñon, aunque solo sea pa darte aguita.

 3. Quique dice:

  que mal de peus sols de pensar-ho

 4.  
Deja una Respuesta

Debes estar identificado para dejar un comentario. Identifícate »