Aterratge amb el Castell de Banyeres al fonsDissabte 2 de Maig: ¡¡Per fi!! Després del front que ens havia afectat lleument els darrers dies, ha arribat un vol de cola de front. Les prediccions de Meteosim i de la nova ferramenta web XCSkies per planificar els vols de distància ho “pintaven” clar…sostres de 2200msnm, vent de llevant en superfície i a 850Hpa (1500msnm). El vol de Cross estava assegurat i hi havia que preparar-se. Al final amb 2150m d’altura màxima del vol despegant desde el propi Mas de Llopis, amb tèrmiques de +4.5 em vaig llançar amb 1900msnm i damunt del cim del Montcabrer creuant tota la Mariola sobre els 2100msnm per davall dels cúmuls seguint el carrer de núvols d’evolució direcció Fontanars. Al final no vaig poder passar de Banyeres. El primer vol de XC de la temporada i un dia espectacular!

La foto està presa després del vol…a l’aterratge entre la carretera de Bocairent-Villena i amb el castell de Banyeres al fons.

Dades del vol:

Despegue: Montcabrer - Mas de Llopis Aterratge: Crta Bocairent-Villena (Banyeres de Mariola) Alt màxima: 2184msnm · Tèrmica máx.: +4.4 · Distància OLC: 21,10km Vela: Gradient Aspen 2 Pilot: Xavi Català

Una Respuesta a “Montcabrer ha despertat”
  1. xavi dice:

    I ja van 2 dies de Cross-Country (XC). El dilluns la ruta (per la direcció del vent en altura) va ser un tant diferent…van ser 19.57km aterrant molt prop de Fontanars! Ahir vam volar Jose, Raúl (que feia 7 anys que no volaba), Ximo i jo a Montcabrer fins les 19h. Un volet ja en la zona, sense sostre…com sempre espectacular!

  2.  
Deja una Respuesta

Debes estar identificado para dejar un comentario. Identifícate »